avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cu ce pot inlocui un ctr. de arenda/
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cu ce pot inlocui un ctr. de arenda/

sunt administratorul unui srl cu activitate agricultura.am in exploatare 300 ha teren cu ctr. de arenda. doar ca ma impiedic de o problema terenul in exploatare este dispersat .imi ramin multe suprafete mici nelucrate pt. ca proprietarii ori nu sunt de gasit ori pur si simplu nu vor sa arendeze spunind ca sint favorizati de subventia pt. terenuri nelucrate . cum as putea lucra aceste terenuri in conditiile in care culturile imi sunt afectate. lucrarile mecanice se efectueaza greu pt. ca sunt nevoit sa ocolesc aceste suprafete. sau ciobanii isi pasc oile ?
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 14:43, 13 Aprilie 2011
de lucrat nu le poti lucra, fara acordul lor, dar ai putea discuta cu persoanele in cauza sa faci un schimb de terenuri (doar faptic) in sensul ca sa le explici ca le dai aceeasi suprafata la capatul parcelei pe care o lucrati dumneavoastra, astfel avand un teren compact va este mai usor sa le lucrati, nefiind nevoit sa le ocoliti parcelele sau oferitile un pret bun la arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Renuntare la contract arendare teren CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Bunica mea impreuna cu o verisoara de a ei sunt proprietarele unei suprafete de teren (7ha, in cota ... (vezi toată discuția)
Verbal am dat dreptul cuiva a folosi o pasunea mea proprietate (de 4 ani).respectiva pers. poate solicita daune,drepturi, etc? Balaurul Balaurul O zi buna si...o intrebare am pt. dvs.: In anul 2005, conform legii funciare1/2000, tatalui meu i s-a emis titlu de Proprietate si a fost pus in posesie pe ... (vezi toată discuția)