Asa, mai infigeti cutitul in inima mea... va dati seama ca sufar pentru ca am cedat lupta...Dar ce pot sa fac? Sa fac eu pe spinarea mea pionierat in Romania in instanta? Nu am incredere in judecata din Romania, uitati-va peste tot sa vedeti efectele ei.
Exista macar UNUL care sa fi dat banca in judecata si sa fi cistigat intr-un astfel de caz? Sau pe ordinarii de la recuperare? Ma tem ca nu exista.... Vreti Costica sa fie primul sacrificat?
:((:((:((
Poate pierd si dupa aia mai platesc si o groaza de bani executorul lu peste si taxa de timbru, mare si aia, avocatul meu... Plus ca ramin si fara casa...
CE SA FAC????
#-o N-am de ales...:((
ma costica, stai linistiti ca ti.am mai spus eu si acum multe luni ce inseamna sa te iei la "tranta" cu ei..
avocatu te.a sfatuit bine. asta e Romania, accepta si fi destept, folosestete de asta cum se folosesc si bancile ca sa isi curete bilantul la sf de an cand prezinta situatia la BNR. daca ar pastra ei toate datoriile astea in evidenta lor.. jale mare ar fi.
concentreaza.te pe negocierea la "recuperatori", cum le spui tu, si gaseste o solutie care ti se potriveste sa scapi de credit.
ESTE SI INTERESUL LOR dar nu te astepta sa gasesti mare deschidere la cel cu care vb. (interesul lui este direct proportional cu comisionul pe care il primeste la suma incasata).
bafta
Domnul Ionut, multumesc domnule pentru sfat. La voia recuperatorului n-o pot lasa pentru ca in tupeul si hrapareala lor cer mai multi bani de la mine decit am luat initial de la banca si sumele cresc zilnic, ei neavind dreptul sa puna penalitati si dobinzi ca o banca. Refuza sa dea calculele pe care le fac, nu dau nimic in scris doar cu tupeu cer suma fixa, foarte mare, de la mine. Si eu ce sa fac? Sa le dau cu zeci de mii de euro in plus?
Avocatul le-a propus ieri sa le dam pe loc o suma X, nu tot ce zic ei, cu care sa stingem datoria, nu sunt de acord camatarii. Ei vor si mai mult, cu toate ca au cumparat creanta pe te miri ce si mai nimica, nu-i mai satura Dumnezeu.
Si eu ce sa fac, sa ma las furat in halul asta????
Dati-mi un sfat va rog...
Multumesc.
pai legat de suma, daca e mica sau mare nu pot sa spun nimic iti dai seama, nu cunosc detali.
depiunde de ce ai propus prin av tau.. da nu te astepta ca un credit cu ipoteca sa fie cesionat precum unul de nevoi personale. sunt alte riscuri.
de interesul manifestat ti.am mai spus..depunde de alti factori. zice "recuperatoru" NU la fel de usor ca DA.
acum daca ai banii (macar o mare parte din ei) sa ii pui pe masa in secunda 2 poti iesi bine.
dobanzile sa sti ca le pot calcula si le pot cere, insa la o executare silia tu le contesti si iti cam da dreptate instanta (de obicei ca sti cum e cu instanta la noi)
Nu stiu domnule cum e cu instanta si recuperatorii, n-am fost in situatia asta.
Avocatul le-a propus sa le dam o suma mare, cam 3/4 din credit si sa incheiem. Femeia nu a fost de acord dar ea nu are putere de decizie, sa mai incerc si la sefi aleia? Aia habar n-avea pe ce lume e, au pus-o de forma la clienti.
ea doar macane texte scrise de altii, se vede asta si din avion