avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general resurse umane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

resurse umane

UNDE GASESC UN MODEL DE CONTRACT DE MUNCA ACTUALIZAT CU NOILE MODIFICARI ADUSE DE CODUL MUNCII
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:09, 13 Aprilie 2011
nu este mare diferenta intre vechiul soi noul contract doar ..Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, obiectivele de performanta individuala si criteriile de evaluare a realizarii obiectivelor.
Modelul cadrul al actualului contract individual de munca a fost aprobat prin OMMSS 64/2003 si modificat ulterior prin OMMSS 74/2003.
Avand in vedere ca actul normativ care a introdus ca element al CIM criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului a fost adoptat in acest an, in mod firesc nu se regaseste in Modelul-cadru al CIM care a fost aprobat in anul 2003 si modificat tot in acel an.
In aceasta situatie apreciem ca ea va atrage modificarea Modelului- cadru al CIM prin ordin al autoritatii competente in acord cu noile modificari ale Codului muncii.
Alte propuneri ar fi un contract aditional la vechiul CIM.
Deocamdata, nimic nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de munca Anacrsitina Anacrsitina Buna ziua, am de intocmit un CIM cu data de 01.05.2011 si nu gasesc niciun model oficial dupa care sa ma ghidez.Sunt cateva modificari care trebuiesc facute ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)
Act adit.la cim vechi si cim noi din mai 2011 ana_abo ana_abo Buna dimineata! Dupa noile reglementari la CIM vechi se face act ad. iar la CIM incheiate in mai(de ex.) se trece atat in actele aditionale cat si in ... (vezi toată discuția)