avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... inregistrare finante
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

inregistrare finante

M-am inscris de curand intr-un barou din alt judet decat cel de domiciliu. Imi puteti spune unde trebuie sa ma inregistrez la finante?( in localitatea unde am sediul profesional sau la domiciliul meu)
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 11:42, 18 Aprilie 2011
Va inregistrati unde aveti sediul profesional
cineva mi-a spus ca din localitatea cu sediul profesional iau doar CIF -ul iar declaratiile de venit trebuie sa le depun la locul de domiciliu. Ma puteti ajuta cu mai multe detalii.
Inregistrarea fiscala prin formularul 070 o faceti la administratia financiara de la sediul profesional.
Formularul 220 privind venitul estimat si formularul 200 privind venitul realizat, le depuneti la administratia financiara de la domiciliul dvs. Tot de aici veti ridica si deciziile de impunere, si tot aici veti plati si impozitul calculat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)
Venituri din practicarea profesiilor liberale - 2013 Laura Ciobeica Laura Ciobeica Avocatnet a publicat un articol foarte bine structurat pentru toate veniturile impozabile din Romania din care am extras pentru noi traducatorii, autorizati ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar - inscriere la administratia financiara yx32_angel yx32_angel Am o intrebare pentru avocatii stagiari...care s-au inscris deja la administratia financiara... Ne puteti informa si pe noi, ce ce urmeaza sa mergem sa facem ... (vezi toată discuția)