avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achitare expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achitare expertiza

buna seara,vreau sa stiu cum se achita axpertiza?va intreb pentru caci mi s-a cerut achitarea a 520 lei la cec(insmnind cica buna vointa)si apoi aparte expertiza .de ce?de aceea va rog mult sa ma lamuriti. dupa cit timp vor fi gata actele de la data expertizei ?
Cel mai recent răspuns: Irina Carina , Alte profesii 10:15, 15 Aprilie 2011
onorariul de expertiza este cel stabilit de judecator prin incheiere si se achita la CEC.
Recipisa o depuneti la dosar, si dupa depunerea recipisei, expertul este obligat sa faca si sa depuna raportul de expertiza.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
MARGARETA STANCIU, Avocat
pai dvs.v-ati duce sa faceti o expertiza sau orice alta munca fara sa fiti platita? daca dvs nu ati achita-o inainte si el ar face-o si dvs v-ati razgandi si ati renunta, lui cine i-ar platii?
nu fi-ti rau X-(domnule domnu crisv.....stiu caci se achita o parte innainte,mi se pare normal.ce vreau sa stiu este daca se vor tine cont de acesti 520 lei achitati.eu imi primesc salarul dupa 30 de zile muncite nu in avans pe 30 de zile.va multumesc pentru raspuns.referitor la raspunsul doamnei avocat margareta inca nu s-a ales expertul in cauza.in cit timp e gata raportul?
Asa a dispus instanta? plata a 520 lei fara a desemna un expert?
Nu se intelege de ce.

Raportul ar trebui terminat si depus pana la termenul urmator, sub sanctiunea amendarii expertului.
si eu sesisez acelasi lucru la subiectul de ce dureaza masuratoarea unui teren atit de mult.si un raspuns pentru dl.care spune de sanctiunea amendarii expertului-ha,ha,nici vorba.
citi experti au luat banii si au trecut 5 termene si ei bine merci,nu ia nimeni o masura.si asta e in masa.
apropos,plata asta inaite,fara a face treaba,seama cu plata la...numai acolo se plateste inainte.ca uite aici la experti stai ,paltesti si..ioc

Alte discuții în legătură

Rog, ajutati-ma... sunt stupefiata de deciziile justitiei.... kero kero Intr-un proces civil - pretentii, judecatoarea a dispus efectuarea unei expertize judiciare la fata locului pentru evaluarea pagubei (inundatie), platim ... (vezi toată discuția)
Expertiza iml leonardy44 leonardy44 Buna ziua! care este pretul pentru o expertiza psihiatrica la iml? expertizqa se face cu persoana,nu cea in care persoana nu trebuie sa fie prezenta(doar ... (vezi toată discuția)
Reclamantul nu achita onorariul expertului ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Daca intr-un proces reclamantul care a cerut expertiza contabila nu o achita , tot cere termen pentru a achita si expertii nu depun expertiya ce pot ... (vezi toată discuția)