avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acordul parintilor divortati in plecarea minorului in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acordul parintilor divortati in plecarea minorului in SUA

suntem divortati si am sentinta definitiva si irevocabila cu incredintarea minorului de 5 ani.intentionez sa plec in SUA definiv cu copilul.va rog mult sa-mi spuneti daca pt aceasta plecare in SUA am nevoie de acordul scris al tatalui copilului.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: roberta-daria , utilizator 11:09, 14 Aprilie 2011
pt dosarul de emigrare, obtinere viza, aveti nevoie de acordul tatalui sau de o hotarare judecatoreasca definitiva care sa inlocuiasca acest acord
deci..daca nu am acordul lui nu putem intocmi dosarul?sau ce fel de hotarare judecatoreasca ne trebuie care sa inlocuiasca acest acord?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amigrare cu copil minor incredintat dausioana dausioana sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu ... (vezi toată discuția)
Emigrare cu copil minor incredintat dausioana dausioana sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru a pleca cu un minor in canada, daca sunt divortata si copilul mi-a fost incredintat din 2005 ContSters155407 ContSters155407 Buna ziua, sunt divortata din 2005, moment in care mi s-a incredintat minorul acum in varsta de 8 anisori. De la momentul inceperii divortului (Dec. 2004) si ... (vezi toată discuția)