avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum caut si imi aleg avocatul ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum caut si imi aleg avocatul ?

Asta e o problema pentru multa lume! Eu am gasit raspunsul, ... [editat de admin; motivul: publicitate nepermisa]
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2008
Admin, administrator
De acord cu Veronica.
In plus, Avocatii din baroul din care fac eu parte au publice datele de contact. Ca sa nu mai spun ca te interesezi de nume si suni la barou, intrebi de contact, iti dau aia toate datele personale, stai linistit!!!
Sa nu crezi ca tin la tine, te anunta, te intreaba, legea 677/2001... :rofl:
In cazul meu a sunat la barou o persoana din strainatate, imi stia doar numele... M-a sunat pe telefonul personal 2 minute mai tarziu! Imi stia adresa cabinetului deja! :P

Asa incat, oamenii pot gasi. E usor, informatiile sunt publice. Devci saitul duce in eroare, furnizand informatii gresite.

Ca sa nu spun ca m-am mai inscris pe un sait similar acu' vreun an, am primit un singur telefon de-acolo!

Si nu stiu in ce masura acest mesaj nu e reclama ce contravine Regumalentului forumului...
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2008
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
avTodincaVeronica a scris:

Am gasit doi decedati de vreo cativa ani...

X-( Am vizitat si eu site-ul, din pacate, si am vazut-o pe lista pe prietena mea care a decedat acum 2 ani, tanara fiind.... :( :(

AVLIL a scris:

Devci saitul duce in eroare, furnizand informatii gresite.

Daca tot ati intrat pe acest site pentru a va face reclama, luati act de parerile noastre si mai ales da-ti dovada de respect fata de persoanele care va acceseaza site-ul.
salutare!vreau sa va rog sa ma ajutati sa-mi gasesc un avocat pentru practica ?pentru cei care cred ca ma pot ajuta las adresa d mail:laurentiu_84@yahoo.com,fac cinste:))!
Nu ati gasit pe net un avocat?

In plus, nu avem date sa va recomandam un avocat sau altul, nu cunoastem domeniul...
Asa incat cautati dv. pe net si vedeti daca au expertiza sau specializarea de care aveti nevoie...
Mergeti in sala de judecata si vedeti cum pun concluzii, ce atitudine au, daca au o cauza similara cu problema d.str.iar daca credti ca acel avocat are ca principii-Principiile dupa care ma orientez ca avocat sunt cele firesti, plecand de la bunul simt si devotament in ceea ce intreprind, fiind atrasa de aceasta profesie si dorind ca cei ce solicita un sfat juridic sau au procese pe rol si apeleaza la serviciile mele sa aiba convingerea ca voi depune toate diligentele pentru a se rezolva problema de ordin juridic in timp rezonabil si util.

avocat Dan Florenta Beatrice
....[editat de admin]

:offtopic: Va rog cititi Regulamentul forumului; orice reclama se poate face numai cu acordul administratorului. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2008
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Din floare in floare, comparatii siteuri barouri Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista. Nu pe pagina oficiala ... (vezi toată discuția)
Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat? eusaisapte eusaisapte Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta, ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat si ca am solicitat amanarea pana cand raspunde ... (vezi toată discuția)
Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)