ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

kingbear	                   

Cineva mi-a facut la politie o plangere ptr. o asa zisa inselaciune,,,ceva minor de cateva sute lei . Am fost la politie , am dat declaratie , mi-au luat ... (vezi toată discuția)
	                    kingbear	                   

Cineva mi-a facut la politie o plangere ptr. o asa zisa inselaciune,,,ceva minor de cateva sute lei . Am fost la politie , am dat declaratie , mi-au luat ... (vezi toată discuția)

doriana_miha	                   

buna ziua,daca mi-a facut o persoana plangere la politie precum ca i-am trimis un colet si nu obtinea ceea ce trebuia,iar eu i-am restitui bani si am ajuns la ... (vezi toată discuția)
	                    doriana_miha	                   

buna ziua,daca mi-a facut o persoana plangere la politie precum ca i-am trimis un colet si nu obtinea ceea ce trebuia,iar eu i-am restitui bani si am ajuns la ... (vezi toată discuția)

picika	                   

buna ziua
in februarie 2011 am fost condamnat la 10 luni inchisoare cu suspendare(2 ani 10 luni perioada de incercare) pentru inselaciune...in martie am comis ... (vezi toată discuția)
	                    picika	                   

buna ziua
in februarie 2011 am fost condamnat la 10 luni inchisoare cu suspendare(2 ani 10 luni perioada de incercare) pentru inselaciune...in martie am comis ... (vezi toată discuția)