avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 2011

Buna seara,

A aparut noua varianta a REVISAL-ului???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 9 Iunie 2011
Raluca Gorun a scris:

Buna seara,

A aparut noua varianta a REVISAL-ului???

Multumesc


Nu a aparut inca noua varianta a programului REVISAL.
Am versiunea 2.0.6 a programului revisal.Cu data de maine am o angajare,as vrea sa stiu daca e o alta versiune mai recenta si daca mai pot transmite eu revisalul la Itm,fiind amaratul contabil al societatii care le-a solicitat parola pt transmiterea revisalului.
multumesc!
Este ultima versiune a Revisal-ului la care se aduga cele 4 patch-uri de actualizare ... puteti tarnsmite linistit REVISAL-ul, insa de 01.08.2011 va trebui sa aveti o decizie din partea angajatorului pentru completarea si transmiterea registrului .
Am inteles ca doar cei cu atestat in r.u. pot completa revisalul, am dreptate?
crinna a scris:

Am inteles ca doar cei cu atestat in r.u. pot completa revisalul, am dreptate?


Nu aveti dreptate ... acea prevedere-proiect a picat ... HG nr.500/2011 nu reglementeaza ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana imputernicita de catre angajator pentru a completa si transmite REVISAL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal? lia19 lia19 Am completat Revisal-ul varianta 2.3.0 prin luna Ianuarie 2011.Nu am stiut la momebtul respectiv ca exista o alta varianta.Cum ar trebui sa procedez pentru ca ... (vezi toată discuția)
Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)
Angajare elevan elevan care sunt pasii pe care ii fac pentru a angaja 2,3 oameni mentionez ca sunt un tanar debutant cu un srl-d ,ce am de facut un primul rand,unde ma adresez imai ... (vezi toată discuția)