avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema cu un stomatolog
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema cu un stomatolog

buna ziua

am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda

in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma consultatiei am hotarat sa-mi fac 2 lucrari dentare, plombe si extractii.
dupa 2 ani m-am intors la acelasi medic, (dar care se mutase la alt cabinet )deoarece am facut o gingivita la nivelul unui dinte de la una din lucrari(cealalta lucrare nu m-a deranjat niciodata) si mirosea urat din gura. iam cerut medicului sa-mi refaca lucrarea considerand eu ca pacient ca datorita proastei executiei a ei(cu toate ca arata bine)-(taia in gingie) am avut aceste probleme.
medicul mi-a refacut lucrarea la insistentele mele, dar dupa un timp unul din dintii de sub lucrare s-a fracturat, mi-a pus un surub, dar dupa un timp a cedat si celalat dinte in mod asemanator. mi-a facut si pe acesta surub , dar acum mi se decimenteaza des lucrarea si nu ma mai pot folosi de ea. in tot acest timp nu mi-a mai cerut bani pt manopere .
m-am dus la acest medic si am cerut banii inapoi pe aceasta lucrare dar acesta refuza sa mii dea inapoi spunand ca am semnat acum 3 ani in fisa ca am inteles planul de tratament si ca mi-a sis ca in timp s-ar putea ca aceasta lucrare sa se mai decimenteze .
ce pot face in acest caz
pot sa-l dau in judecata de malpraxis?
am sanse de castig?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 13:42, 18 Aprilie 2011
nu
daca ati semnat..
indiferent de ce veti hotara sa intreprindeti, ca sa-l sanctionati pe acel medic, nu prea aveti sanse de a dovedi malpraxisul, mai ales ca, fara a va mai pretinde bani, a incercat sa repuna lucrarea respectiva, iar dvs ati acceptat planul de tratament cu 3 ani in urma, prin semnare. incercati sa solicitati sfatul altui stomatolog, dar, faceti si o radiografie dentara sa vedeti starea de sanatate a dintelui care sustine lucrarea. poate acesta este devitalizat si de aceea nu mai poate sustine lucrarea respectiva. oricum va trebuie un consult de specialitate. multa sanatate si succes.......:O
da , dintii au fost devitalizati
mai nou medicul respectiv mi-a zis ca ar putea el sa-mi deschida un proces deoarece sotul meu a mers la cabinet si l-a amenintat ca daca nu imi da banii inapoi merge la presa si ii desfiinteaza cabinetul
e posibil?!
sotul meu nu avea voie sa mearga la el la cabinet?!
Sa mearga la cabinet da, dar sa-l ameninte cu desfiintarea cabinetului, etc.?!
In afara faptului ca ati semnat acel protocol, sa nu uitam ca medicul a refacut gratuit lucrarea d-voastra , deci a dat dovada de buna-credinta, desi nu a stabilit nimeni ca a fost o culpa medicala din partea lui, totusi a refacut aceste lucrari, in plus sa nu uitam ca o lucrare la un dinte, indiferent care ar fi el, nu tine o viata! Functie de organism, de probleme medicale ale fiecaruia, o lucrare poate sa tina mai mult sau mai putin, sau deloc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator

Alte discuții în legătură

Bunaziua ! am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist ... Auvy Auvy Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist pentru a schimbat o punte de trei dinti careia ii sarise portelanul si era asezata pe un ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)