avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist ...

Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist pentru a schimbat o punte de trei dinti careia ii sarise portelanul si era asezata pe un canin si un molar. Caninul era devitalizat nu prezenta infectiei Sau spaziu pe Canal dar doctorul a intrat pe Canal cu motivatia Ca' trebuie neaparat sa puna fibra de sticla , in timpul lucrari a spart radacina dintelui si dupa inchiderea canalului o parte din material (cat un bob de porumb) a iest in gingie creindumi durere . Intorcandu-ma la cabinet doctorul sustinea Ca' materialul va vi absorbit de corp si nu va fi Nici o problema si Putem aseza coronita deasupra ...,dupa trei zile de suferinta mam intors la cabinet si vazand Ca' durere nu dispare a decis sa faca o incizie in gingie pentru a scoate materialul care iesise afara Prin radacina .... CE POT FACE pentru Ca' dintele are radacina perforata si nu stiu daca mai poate fi salvat si risc si o infectiei ptr Ca' este tare unflat ,... nu este corect sa platim ptr.distrugerea noastra ...va multumesc anticipat ptr sfatul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:08, 2 Septembrie 2022
Puteti contacta un alt medic dentist care sa-si dea cu parerea si sa efectueze interventia necesara.
Puteti cere despagubiri primului medic, prin instanta, daca nu va intelegeti pe cale amiabila.
Puteti sesiza Colegiul medicilor dentisti din judet pentru caz de posibil malpraxis medical stomatologic.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema stomatologica la care as dori sa ma ... NORAAF NORAAF Buna ziua, Am o problema stomatologica la care as dori sa ma ajutati cu un raspouns. Fizica am 4 proteze fixe pe masele , sus-jos cu punte la molarii de pe ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)