avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune actiuni

Revin cu un subiect. Stie cineva exact care este procedura prin care se cesioneaza un numar de actiuni la o societate inchisa? Daca contractul de cesiune trebuie sa imbrace forma autentica, daca se fac inscrieri la Registrul Comertului...etc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:59, 16 Ianuarie 2013
oanacristea a scris:

unde scrie exact ca este necesara cofirmarea administratorului?
multumesc


In art. 134 din Ordinul nr. 2594/C din 10 octombrie 2008 al Min. Justitiei pentru aprobarea normelor metodologice de tinere a registrelor comertului.

Referitor la taxa de timbru si timbru judiciar...au cam trecut vreo trei anisori de cand nu se mai incaseaza la registru comertului, odata cu intrarea in vigoare a OUG 116/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare actionari societate deacroxana deacroxana Un SA are 5 asociati, unul care este si administrator detine 96% din actiuni, iar restul cate 1 %. Actionarul principal, care este administrator, vrea ca acest ... (vezi toată discuția)
Schimbare asociati la un sa george141414 george141414 Se doreste a se schimba doi asociati la un SA(o persoana fizica si una juridica), cu 3 persoane fizice. Cum se procedeaza? In baza carui articol se poate ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni sa Elena070 Elena070 Buna ziua. Imi poate spune cineva ce documente se depun la Registrul Comertului in cazul cesiunii de actiuni intre actionarii unui SA? Va multumesc. (vezi toată discuția)