avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Este vorba de nerespectarea unui contract de credit-neachitarea ratelor, iar firma care se ocupa de recuperarea creantelor a trimis o instiintare in care se mentioneaza ca se va incepe procedura de executare silita. Tinand cont ca titularul contractului de credit nu detine bunuri mobile sau imobile,doar venituri salariale, va rog sa-mi comunicati in ce va consta procedura de executare silita, si cum va fi aplicata. Mentionez ca rudele de gradul 1 detin bunuri imobile(ma refer aici la parinti, frati si sot). Executarea silita poate fi aplicata asupra rudelor mentionate, in cazul dat? Multumesc
Nu. Contractul este legea partilor.Iar singura modalitate este in opinia mea poprira salariului pana la concurenta intregii sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu credit banca andra35 andra35 Cum pot rezolva un litigiu cu banca privind intarzierea platii ratelor bancare tinand cont ca numai am aceleasi venituri ,deoarece numai lucrez in acelasi loc ... (vezi toată discuția)
Executare silita - explicatie costelmac costelmac buna ziua am un debit restant de 1400 ron si am primit instiintare de executare silita as vrea sa stiu in ce consta executarea silita in bunuri s-au ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat catre firma de recuperare, s-a "intors" la banca creditoare? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Am o dilema si incerc sa o explic cat mai clar si concis: o persoana are un credit restant, banca creditoare a cesionat creditul unei firme de recuperari, ... (vezi toată discuția)