avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ghena de gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ghena de gunoi

in bloc,la fiecare etaj exista cate o fosta ghena de gunoi.Aceea sa inchiriat de comun acord la fiecare etaj cate unui locatar,la parter unde nu exista apartamente mai este una care a fost inchiriata unui locatar.Acel contract de inchiriere a expirat si vrem ca acel spatiu sa-l dam administratorului pentru a avea un spatiu unde sa-si desfasoare activitatea.Problema este ca acel locatar nu vrea sa elibereze spatiu. Va rog sa-mi spuna cineva ce este de facut.Multumesc si astept opinii.
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 10:33, 16 Aprilie 2011
si noi am avut o situatie similara:
in adunarea generala s-a aprobat amenajarea fostei ghene de gunoi pt documentele asociatiei si pt administrator, acest spatiu fiind deja ocupat de un vecin. Am lipit un anunt de eliberare de spatiu pe usa spatiului cu pricina, am pus un afis la afisier de eliberare de spatiu, lucru facut cu 7 zile inainte!
in ziua mentionata in anunt, am gasit tot lacat pus pe usa, am format o comisie, am spart lacatul , am facut pv cu tot ce am gasit inauntru si ... a aparut si vecinul... caruia i-am pus lucrurile in brate...
nu a patit nimeni nimic.
succes si dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
valitinu, utilizator
Si eu sunt de parere cu cele spuse mai sus de @valitinu.
O data ce contractul a expirat se cheama ca spatiul respectiv a reintrat in folosinta asociatiei care este indreptatita sa si-l ia inapoi chiar si cu forta.
Neaparat, insa, faceti o comisie formata din cat mai multi proprietari si un PV cat mai amanuntit.
Ne-am confruntat de mai multe ori cu astfel de situatii
Urmare a faptului ca proprietarul nu a inteles sa mai inchirieze spatiul in care detinea diferite bunuri,cu scopul realizarii de fonduri financiare,si pentru a raspunde necesitatilor proprietarilor interesati,comitetul executiv a dispus decizie de reinchiriere spatiu,a negociat chiria,a dispus eliberarea bunurilor din spatiu concomitent cu notificarea proprietarului acestora
A fost realizat proces verbal in 2 ex cu toate bunurile,proprietarul nu a dat curs pentru a ridica in termenul notificat bunurile ,care in final au fost depozitate intr-o boxa din subsolul tehnic si ulterior preluate de proprietar
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
goe_07, utilizator
Ne-am confruntat cu o situatie similara cand a trebuit sa zugravim scara.
Multi din cei ce ocupau aceste ghene tot amanau deschiderea si eliberarea lor
pentru zugravire.
Ne-am ingrozit de ce gunoaie erau depozitate.
Am facut notificari,am dat termene. Am deschis in prezenta unor martori am facut
P.V.femeia de serviciu a ajutat la separarea lucrurilor .Am pus lucrurile in bratele
proprietarilor,restul la gunoi. Am perceput o suma pentru curatenie.Nu am avut
probleme.Pentru ca sunt spatii comune in A.G s-a hotarat ca periodic sa se
deschida aceste spatii sa se vada modul și ce se depoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii de etaj au decis să înlocuiască ușa de la ghenă cu una termopan cu yală fără să mă consulte, iar acum îmi cer 78 de lei ca să-mi dea cheie. e legal? Roxana Sotarnel Roxana Sotarnel Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc in sectorul 3. Vecinii de etaj au luat decizia de a se inlocui usa de la ghena cu una de termopan ... (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc(uscatorii+spatii comune pe etaj) marinsas marinsas Buna ziua, am urmatoarea problema. vecinul de la parter nu vrea sa elibereze uscatoria de la parterul blocul pe motiv vrea sa i se repartizeze spatiu la una ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul Ramoon Ramoon Buna ziua, Am o problema cu un vecin. Suntem 4 apartamente pe palier, intre etaje pe vremuri era ghena de gunoi, de mai bine de 10 ani au renuntat la ghena ... (vezi toată discuția)