buna seara!
am un proces pe rol de 5 ani. suntem inca la fond. inca nu s-a pronuntat solutia, se tot amana de 1,5 luni, adica au fost 6 amanari de pronuntare pana acum.
intrebarea mea este: de cate ori are voie un judecator sa amane pronunatrea si pentru cat timp ?
exista un termen limita in care un judecator trebuie sa pronunte o solutie ??? deja astept de 5 ani solutionarea fondului....
Bună ziua,am un dosar din 2023 de la primul termen a amânat pronunțarea, este a 8a oara de amânarea pronunțării,iar în 7a pronunțare fiind repus pe rol pentru rejudecare dar tot cu amânarea pronunțării,poate fi atât de legal nr mare de pronunțării?judecătorul poate merge la nesfârșit asa?....un dosar civil,simplu,de tot rasul..
Din data de 08.01.2025- Instanta se afla in pronuntare. se amana din 15 in 15 zile. Este 23.06.2025, si instanta a amanat iarasi pronuntarea pentru 08.07.2025! Stiu ca intra in vacanta judecatoreasca, cum sa procedez? Dosar civil, ce este pe rol, in prima instanta, din anul 2021
Multumesc frumos!
Amanare pronuntare
madalyna
Vi s-a mai intamplat sa se amane pronuntarea de 2 ori consecutiv?
Conform art.260(1) Cod Procedura Civila, instanta poate amana pronuntarea pentru un termen ... (vezi toată discuția)