avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contractul de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contractul de comodat

Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care eu detin o societate comerciala, care are punct de lucru pe proprietatea mea (pers. fizica) cu care am incheiat un contract de comodat pentru dare in folosinta a spatiului respectiv pe o durata de 5 ani, care inca nu au expirat, iar acum doresc incheierea unui contract de inchiriere intre societate si pers fizica prin Adm. Financiara (pt. deducere cheltuieli). Este suficient un act aditional prin care si societatea si pers fizica sunt de acord cu intreruperea acestuia. Sau pentru simplul fapt ca ambele sunt ale mele nu are importanta, pot sa inchei cotractul de inchiriere fara nici o probema. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:00, 25 Septembrie 2009
anca.jianu a scris:

...ce trebuie facut pt prelungirea contractului de comodat?

Act aditional.
contract de inchiriere a spatiului direct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua O pers juridica are in folosinta, cu un contract de comodat, de la o pers fizica, un spatiu comercial. Pers juridica doreste sa dea o parte din ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)