avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master in Constructii Civile, drepturi si competente
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master in Constructii Civile, drepturi si competente

Am o nelamurire care ma consuma de ceva vreme, urmeaza anul viitor sa termin CCIA (Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole), si vreau sa stiu, daca as face un master la CFDP (Cai Ferate, Drumuri si Poduri) respectiv masterul Ingineria Infrastructurii Transportului (vedeti aici planul de invatamant [ link extern ] ?

Stiu ca un master facut in alt domeniu nu prea valoreaza nimic, dar in cazul asta masterul este in acelasi domeniu cu studiile de licenta care le urmez, respectiv Inginerie Civila, doar specializarea difera.

Sau daca nu stie nimeni raspunsul, poate macar stiti cui ar trebui sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: razgandeanu , utilizator 22:13, 18 Aprilie 2011
bun si care era intrebarea?:giggle:
intrebarea e, daca fac respectivul master, voi dobandi competentele tehnice necesare pentru a semna un proiect de drumuri ? (doar drumuri, fara poduri) scuze ca am fost cam neclar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat masterul ccdcla ccdcla ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA ... (vezi toată discuția)
Asimilare studii ccdcla ccdcla in cazul in care am terminata facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri,si un master in cadru facultatii de constructii cu specializarea Reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Proiectare constructiilor civile cu diploma de cfdp? DMAndrei DMAndrei Buna Intrebarea mea este urmatoarea. Detinatorul unei diplome de licenta,cu specialitatea CFDP (cai ferate drumuri si poduri) poate sa detina drept de ... (vezi toată discuția)