avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat masterul

ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA “REABILITAREA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT “ DIN CADRUL UNIVERSITATEA TEHNICA "GH.ASACHI"IASI FACULTATEA DE CONSTRUCTII SI INSTALATII LUCREZ IN PREZENT LA O FIRMA DE PROIECTARE IN DOMENIUL DRUMURILOR SI PODURILOR,SI AS VREA SA STIU PE CE FUNCTIE POT SA FIU INCADRAT DUPA ABSOLVIREA MASTERATULUI. PRECIZEZ CA IN TIMPUL FACULTATII AM STUDIAT MECANICA SI REZISTENTA MATERIALELOR GEOTEHNICA CONSTRUCTII FORESTIERE ,INSTALATII DE TRANSPORT (DRUMURI FORESTIERE , CAI FERATE FORESTIERE SI FURNICULARE),CORECTAREA TORENTILOR,IAR MASTERATUL L-AM FACUT PENTRU EXTINDEREA COMPETENTELOR IN DOMENIUL DRUMURILOR SI PODURILOR MAI ALES CA MAJORITATEA PROIECTELOR SUNT DE REABILITARE A LOR.

DEASEMENEA VA ADUC LA CUNOSTINTA CA CEI DE LA FORTELE DE MUNCA NU MI-AU SCHIMBAT FUNCTIA DUPA TERMINAREA MASTERULUI PE MOTIVE CA NU AR EXISTA UN ANUME COD COR CARE SA CORESPUNDA CU SPECIALIZAREA URMATA.
CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ PENTRU A-MI RECUNOSCUT ACEST DREPT..
Cel mai recent răspuns: georgecojocaru13 , utilizator 18:26, 3 Februarie 2009
Proiectant inginer geodez:214806 daca facem referire la facultate
Inginer cai ferate, drumuri si poduri 214204 cu referire la masterat
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2009
Irina Havirneanu, Alte profesii
Angajarea se face in functie de studiile absolvite si nu in functie de master. Masterul se trece in carnetul de munca ca fiind o forma de perfectionare a pregatirii profesionale.

:offtopic:
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule. In primul rand, este foarte greu de citit si, in al doilea rand, este o incalcare a Regulamentului de postare pe forum.
Sunt student anul III Universitatea Hyperion, Stiinte Economice - C.I.G. In prezent sunt contabil la o institutie de interes public (CCI). As vrea sa stiu daca dupa cei trei ani de studii salariul meu(minim) va si indexat cu 50 sau 100%?
Masteratul este obligatoriu ? As vrea sa urmez o specializare in resurse umane, profil diferit de cel de la facultate, care este specializarea recunoscuta? La noi sunt salariile diferentiate intre studii superioare ( 4 ani) si studii superioare de scurta dutara (3 ani - terminata inainte de '89). Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master in constructii civile, drepturi si competente razgandeanu razgandeanu Am o nelamurire care ma consuma de ceva vreme, urmeaza anul viitor sa termin CCIA (Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole), si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Asimilare studii ccdcla ccdcla in cazul in care am terminata facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri,si un master in cadru facultatii de constructii cu specializarea Reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Studii georgecojocaru13 georgecojocaru13 Sunt student anul III Universitatea Hyperion, Stiinte Economice - C.I.G. In prezent sunt contabil la o institutie de interes public (CCI). As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)