avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere declaratie 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere declaratie 112

Buna ziua, as vrea si eu sa intreb in legatura cu depunerea declaratiei 112.Acum doua zile am primit o hartie privind depunerea acestei declaratii. Este vorba de o societate care a fost infiintata in 26 ianuarie 2011 si in luna februarie nu avea nici un angajat.A fost depusa declaratia 010 prin care s-a solicitat luarea in evidenta cu salariati de pe 07.03.2011. Cum pot rezolva aceasta situatie si care ar fi motivul pentru care am primit aceasta notificare.
Va multumesc !


Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 08:27, 18 Aprilie 2011
Daca ati primit notificare pentru nedepunerea declaratiei 112, inseamna ca in vectorul fiscal aveti "X" in dreptul contributiilor sociale.
Ori schimbati vectorul (declaratia 010), ori depuneti declaratia 112 cu cele 10 contributii pe 0.

:luck:
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
Trebuie să vă uitaţi exact la data înregistrării declaraţiei 010 la finanţe şi de asemena data la care aţi angajat salariaţi. Dacă nu aţi avut nici un salariat nu trebuia depusă declaraţia 112. Trebuie mers la Finanţe şi de discutat cu ei.S-ar putea să fie o eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)