Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
am lucrat la o companie care si-a redus personalul si eram nevoit sa-mi dau demisia. Insa problema e cartea de munca, de care nu intru in posesia ei decat dupa vreo 3 saptamani de la data incetarii contractului de munca, e normal asa sa fie?Vreau sa ma angajez, dar, mi se cere cartea de munca. Cum se poate rezolva aceatsa probelma? Va multumesc.
~ final discuție ~
 ContSters53045	                   

Buna ziua,
Cat dureaza [b]inchiderea unei carti de munca [/b]de catre ITM? 
Am inteles ca se duce decizia de catre fostul angajator, iar in functie de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters53045	                   

Buna ziua,
Cat dureaza [b]inchiderea unei carti de munca [/b]de catre ITM? 
Am inteles ca se duce decizia de catre fostul angajator, iar in functie de ... (vezi toată discuția)

ghostlife	                   

Buna ziua, 
Mi-am depus demisia pe data de 23.06.2008 fiind in preaviz pana pe data de 07.07.2008. Din data de 08.07.2008 o sa lucrez la o alta firma. Din ... (vezi toată discuția)
	                    ghostlife	                   

Buna ziua, 
Mi-am depus demisia pe data de 23.06.2008 fiind in preaviz pana pe data de 07.07.2008. Din data de 08.07.2008 o sa lucrez la o alta firma. Din ... (vezi toată discuția)

RAMOnaBC	                   

buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din ... (vezi toată discuția)
	                    RAMOnaBC	                   

buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din ... (vezi toată discuția)