avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet munca

buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din alt judet decat cel in care am domiciliu acum,nu este trecuta in carnet.dar am acasa o adeverinta care arata ca am lucrat la acea firma,doar ca a fost eliberata in anul 2004 si este o copie.are stampila firmei si a ITM-ului.am avut nevoie de ea in 2004 tot pt a intocmi un dosar de somaj.e buna sau trebuie sa cer alta la acea firma?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Roxie , utilizator 19:21, 4 Decembrie 2009
e buna acea adeverinta si nu va influenteaza cu nimica acuma la depunere dosarului de somaj
Buna seara,
pentru inscrierea acelei perioade in carnet, veti avea nevoie de formular original si nu copie. Cei de la ITM, asa cer:)
Insa, asa cum vi s-a spus, in cazul somajului, nu are nicio importana.
pentru somaj ma intereseaza deocamdata.dar o sa fie luata in considerere,nu?deoarece cu ce am eu in carnet + acea adeverinta beneficiez la somaj de cei 3%.
Da, vi se v-a lua in calcul ... la depunerea dosarului pentru somaj depuneti si o copie de pe aceasta adeverinta.
multumesc mult!=D>

Alte discuții în legătură

Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ALEX_23 ALEX_23 IN ANUL 2004 LUNA SEPTEMBRIE M-AM ANGAJAT LA FIRMA X CU CONTRACT DE MUNCA CA INSTALATOR ALATURI DE ALTI 3 COLEGI. DE LA ACEA DATA SI PANA IN PREZENT PATRONUL ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca dupa demisie Buna,
Am si eu o intrebare: legal, dupa cate zile de la inmanarea demisiei angajatorul este obligat sa elibereze cartea de munca ? (vezi toată discuția)