avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii TERMEN CONCEDIU FARA PLATA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

TERMEN CONCEDIU FARA PLATA

buna ziua, am si eu o intrebare va rog: un salariat al unei societati doreste concediu fara plata pentru 4 luni deoarece are niste probleme familiare, i se poate acorda pt.acest termen? si care este termenul maxim? va multumesc
Cel mai recent răspuns: DEFNE , utilizator 22:56, 18 Aprilie 2011
Contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale, prevede art.54 C.mun.
In acest sens, se observa ca legiuitorul nu a reglementat care este durata maxima a concediului fara plata care se poate acorda salariatului.
In speta, puteti acorda CFP pentru o perioada de 4 luni.
[EDITAT - citat inutil]

Cum se declara in D 112? Se declara?
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc lhilda lhilda Salariata vrea sa intre in concediu fara plata dupa ccc. Studiind OUG 111/2010 , am aflat ca art 6 , care reglementa acest lucru a fost abrogata. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Fekker Ana Fekker Ana este legal sa iei concediu fara plata astfel; ianuarie lucreaza februarie concediu fara plata martie lucreaza aprilie din nou concediu fara plata si tot asa ... (vezi toată discuția)