Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un obicei incepi sa te intrebi cine este autorul si de ce vrea sa-ti strice somnul sistematic.
Mi se intampla acest lucru , la apelant apare "private no" , se intrerupe dupa cateva apeluri inainte de a raspunde , dureaza de cateva luni ( a fost si o pauza de vreo 4 luni , dupa care au reinceput) si as vrea sa cunosc modalitatea legala prin care pot afla sursa acestor telefoane .
Multumesc pentru raspunsuri .
Mda... ar fi cea mai simpla solutie dar la multi iese din discutie ca e prea important numarul, eu nu l-as schimba ptr. nimic in lume... cel mai bine e instalarea unui soft de filtrare apeluri... dupa cate imi amintesc am si dat un link mai sus catre unul gratuit de symbian.
Apel cu numar ascuns
cumy
Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)