avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Delegatie-Mandat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Delegatie-Mandat

Este valabila o delegatie-imputernicire daca trec numai numele si prenumele imputernicitului?(fara date de identificare)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 16:43, 18 Aprilie 2011
Nu, pentru ca, numai daca ma refer la numele meu, sunt cel putin 6 persoane cu acelasi nume, diferentierea o facem prin CNP, date BI/CI, etc.
Multumesc pentru raspuns. Dar un judecator, din gresala poate sa zica ca este valabila, poate sa gaseasca o cale cum sa o admita sa o faca valabila?
Multumesc!
Nu pot stii ce-ar putea sa faca un judecator, teoretic este posibil orice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal arockz arockz Buna ziua, Intrebare scurta: Asociatiile trebuie sa se inregistreze la ANSPDCP ? Teoretic ele prelucreaza date cu caracter personal, deci as zice ca ... (vezi toată discuția)
Împrumut provident! Marian199423 Marian199423 Am făcut un împrumut dar țin sa mentionez ca aceea doamna care a făcut actele mi-a gresit CNP-UL in contract ce spuneti as putea sa leo trag sa nu le mai ... (vezi toată discuția)
Contribuția de 2% pe salariu mfrasineanu mfrasineanu Am lucrat in România din anul 1971 pina in anul 1990. Locuiesc in America si nu știu cu sa procedez sa depun dosarul de pensie pt.limita de virsta. Nu am ... (vezi toată discuția)