avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... informatie in domeniul cred ca penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

informatie in domeniul cred ca penal

va rog sa ma ajutati. cineva care ma filmat de cateva ori, a postat pe you tube filmuletele. ce pot face in situatia asta? nu ma lasa in pace deloc si ma terorizeaza. il pot da in judecata?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:46, 20 Aprilie 2011
Daca v-a cauzat vreun prejudiciu si il puteti dovedi il puteti da in judecata, in civil si ii puteti cere daune morale.In penal aceasta fapta nu are acoperire, nu exista inca un articol care sa incrimineze asa ceva.
presupun ca v-a filmat cu acordul dv. daca este vorba de filme cu caracter deosebit sau obisnuit si el le posteaza fara acordul dv scris, atunci il puteti da in judecata pentru atingere adusa imaginii, promovarea de materiale cu caracter privat (mai ales daca sunt filme explicite sexual) si puteti cere in civil daune morale. puteti face o plangere penala pentru hartuire si daca este cazul, santaj, dar numai daca puteti dovedi .
Daca puteti , incercati sa dezvoltati despre ve fel de filmari este vorba , daca au fost facute cu acordul dvs si daca exista un oarecare prejudiciu ca urmare a acestor actiuni
puteti face o plangere penala pentru hartuire si daca este cazul, santaj, dar numai daca puteti dovedi .


Plangere penala pt hartuire? Cum suna mai exact articolul care incrimineaza hartuirea? Iar santajul iar nu prea s-ar potrivi, filmuletele fiind deja postate.

Avand in vedere ca vorbim despre youtube, aceste filmulete nu pot avea continut explicit sexual deoarece politica acestui site este stricta si nu accepta astfel de filmulete si printr-o simpla sesizare ar fi sterse imediat.
Aceleasi detalii va cer si eu: s-a creat vreun prejudiciu, despre ce filmulete este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postari filme pe internet mb83 mb83 Buna ziua. ma intereseaza sa stiu daca este legal sa postez pe internet filme pe care eu le-am filmat din traficul rutier. in filme pot aparea situatii in care ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)