avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

am un nou angajat care a muncit o viatza ca tehnician (devize), dar in C.O.R. nu exista decat operator devize. As vrea sa-l incadrez tot ca tehnician, ca operator devize suna asha c ao retrogradare. vreo solutie are careva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 25 Iunie 2008
in primul rand conteaza ce faci. dar cateodata mai conteaza si cum te numesti.
ma gandisem si la varianta cu 311526 - tehnician documentatie studii.
deci oare care s-ar potrivi mai bine: tehnician - 343301 sau tehnician documentatie studii - 311526?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2008
Vioreld, utilizator
Daca ma intrebati pe mine, as merge pe 311526. Sa zici tennician si sa pui codul 343301(calculator devize) = multi vad putini pricep. Dar, acesta este un sfat de care puteti sa tineti sau nu cont. Succes!
Vioreld a scris:

si pot eu sa-i trec in contractul de munca functia: tehnician, cod C.O.R. - 343301? el in carnetul de munca are trecut la functie: tehnician.

Codul 343301 este pentru calculator devize , nu pentru tehnician. :-/ Inspectorii ITM nu cunosc pe dinafara COR-ul, de aceea se accepta... dar exista inspectori (la ITMB) care se uita in COR sia tunci este posibil sa va refuze inregistrarea c.i.m.
Cred ca este mai bine sa folositi codul 311526 tehnician documentaţie studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin specializare in turism si alimentatie publica? private private buna. eu am diploma de licenta 3 ani rom engleza. n am prins post in inv pe specializarea mea. insa am fost un an suplinit. necalificat pe maistru instructor ... (vezi toată discuția)
Salarii maricaalina maricaalina care este salariu de debutant al unui grefier cu studii superioare juridice? (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)