ContSters191851 
	    	Utilizator

ContSters191851 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Va rog respectuos sa-mi comunicati cum pot gasi Decizia in interesul legii nr.1/1997 emisa de sectiile unite ale Curtii Supreme de Justitie.
Am cautat peste tot insa nu am gasit-o.
Va multumesc
 Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 pheea	                   

Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)
	                    pheea	                   

Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)

Antoanela Geaman	                   

va rog, poate cineva dintre dvs. sa-mi spuna unde post gasi Decizia nr. I/30.06.1997 pronuntata de către fosta C Supremă de Justiție? este un recurs in ... (vezi toată discuția)
	                    Antoanela Geaman	                   

va rog, poate cineva dintre dvs. sa-mi spuna unde post gasi Decizia nr. I/30.06.1997 pronuntata de către fosta C Supremă de Justiție? este un recurs in ... (vezi toată discuția)

beliskner	                   

Imi poate explica si mie va rog ce anume este un RIL? (Recurs in interesul legii). In ce anume consta? (vezi toată discuția)
	                    beliskner	                   

Imi poate explica si mie va rog ce anume este un RIL? (Recurs in interesul legii). In ce anume consta? (vezi toată discuția)