avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit SPONSORIZARE PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

SPONSORIZARE PERSOANA FIZICA

Buna ziua,
In calitate de persoana juridica pot achita unei persoane fizice tratamentul medical si cheltuielile de spitalizare ( nu este angajata firmei ) ?
Daca da , care este procedura?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:53, 26 Septembrie 2012
Tatal meu a fost diacnosticat la ochiul drept cu Cataracta senila corticonucleara la Clinica Oculus.Am discutat cu directorul de la S.C.Transporturi Auto Filaret SA.unde a fost angajat si de unde a iesit la pensie si este de accord sa sponsorizeze costul operatiei . Contractul de sponsorizare trebuie facut intre S.C.Transporturi Auto Filaret SA si Clinica Oculus cu mentiunea in contract ca este pentru operatia tatalui meu?Multumesc,

Pentru johnny_1961
Pregatiti un dosar in care, pe langa copie a actului de identitate, sa atasati acte medicale doveditoare si o estimare a costurilor operatiei, din partea clinicii, si care doriti sa fie suportate de firma.
Contractul de mecenat il incheiati intre firma si persoana fizica dupa modelul pe care-l aveti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare sportiv tohanean anca  tohanean anca O societate comerciala A doreste sa sponsorizeze un sportiv(persoana fizica) inregistrat M.T.S. si recunoscut de catre o persoana juridica ,membru federal in ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare valabila? alexs2012 alexs2012 Este deductibila de la impozitul pe profit o sponsorizare efectuata de catre o firma care are 2 asociati A cu cota de 90% si B cu cota de 10% catre o asociatie ... (vezi toată discuția)
Acordare sponsorizare adrianabresug adrianabresug o familie are un copil bolnav de autism ,tratamentul acestuia costa foarte mult si atunci parintii cauta sponsori pt a fi ajutati .administratorul vrea ca din ... (vezi toată discuția)