Ella Katona 
	    	Executor judecatoresc

Ella Katona 
	    	Executor judecatoresc	    

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

ContSters50658 
	    	Utilizator

ContSters50658 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Rares 123456	                   

Bună ziua,
În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR.  Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
	                    Rares 123456	                   

Bună ziua,
În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR.  Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)

ivalentin	                   

Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)
	                    ivalentin	                   

Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)

Vali Constantinescu	                   

Sunt membru CAR intr-o institutie bugetara din Bucuresti. 
In acest moment am fond social 4312 RON si mai am de plata 3110 RON. Doresc sa ma retrag din CAR si ... (vezi toată discuția)
	                    Vali Constantinescu	                   

Sunt membru CAR intr-o institutie bugetara din Bucuresti. 
In acest moment am fond social 4312 RON si mai am de plata 3110 RON. Doresc sa ma retrag din CAR si ... (vezi toată discuția)