avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare domiciliu obligatorie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare domiciliu obligatorie?

Locuiesc in Bucuresti la parinti. Am cumparat prin prima casa un apartament in Bragadiru Ilfov. Sunt obligat sa-mi schimb domiciliul? Ma refer la acte (CI, permis, talon auto, inmatriculare etc) pe Bragadiru in Ilfov. As vrea sa figurez in continuare in Bucuresti la domiciliul parintilor chiar daca proprietatea mea este in Ilfov.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:51, 22 Aprilie 2011
O persoana fizica trebuie sa aibe un domiciliu, dar poate avea si una sau chiar mai multe resedinte.
Domiciliu este ales si este definit ca locul unde persoana locuieste in mod frecvent,.
Puteti sa ramaneti cu domiciliul la parintii dvs. Conditia este ( ca sa nu aveti probleme) sa va faceti o viza de resedinta la Bragadiru.
Ma gandeam ca voi fi nevoit sa trec si autoturismul cand voi fi luat la bragadiru in rol pentru plata impozitului pe apartament si voi fi nevoit sa platesc si impozitul pe autoturism la bragadiru. Daca poate ramane sa-l platesc pentru auto in Bucuresti ar fi cel mai bine.
In cazul in care va ramane domiciliul pe Bucuresti nu este nevoie sa va schimbati actele.
puteti ramane cu domiciliul in bucuresti. nu este obligatoriu sa va schimbati domiciliul daca ati cumparat un bun imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ? claudiu_ionica claudiu_ionica De curand am reusit \\"performanta\\" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)