Buna dimineatza.Numele meu este Bogdan si am sa va relatez o scurta intamplare petrecuta ieri.Am plecat impreuna cu sotia, la cumparaturi,cu masina.Ajunsi in parcarea hypermarketului carrefur am observat o masina care parasea un loc de parcare.Am astaptat pana a iesit de pe locul de parcare apoi am semnalizat stanga si m-am incadrat pt a parca.Am observat ca la o distanta de aproximativ 3metri un barbat se postase pe acel loc si gesticula din maini.In continuare am oprit masina la aprox 50 de cm de el l-am claxonat ,moment in care el s-a apropiat de masina ,s-a urcat cu genunchii pe capota si a inceput sa mi loveasca cu pumnii parbrizul ,facandu l praf pe partea soferului.Am sunat la politie,echipajul a ajuns imediat,am mers la circa ,am dat declaratii fara sa depun si plangere penala impotriva lui. Intrebarea care v-o adresez si la care va rog sa mi raspunde ti este urmatoarea:Astazi pot sa ma duc sa i depun plangere penala in conditiile in care declaratiile s -au redactat exact cum s a intamplat evenimentul,am patru martori si declaratia am dat-o in jurul orei 17?(mentionez ca ieri am dat o la pace si mi a achitat contravaloarea parbrizului)#-o
de fapt daca ar fi fost vreun boschetar nici ca v-ar fi pasat de el.
faptul ca si-a recunoscut vina ,s-a recuperat prejudiciul,probabil a si fost amendat pentru ce a facut,are loc de munca ,va avea referinte bune din societate ,va scapa foarte usor iar dvs va veti toca nervii.
credeti ca merita ?
Din punct de vedere legal , in termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului , puteti depune plangere penala pentru distrugere de bunuri , in baza art.217 c.pen. la politia competenta teritorial locului savarsirii faptei.
Motivatia , cel putin obscurantista , este mai greu de inteles sau poate cauzele sunt altele si cam se "intrezaresc".
Va citez mai jos o definitie a visurilor , macar pentru cultura dvs generala::offtopic:
VIS visuri n. 1) Succesiune de fenomene psihice (imagini, reprezentări, idei) care se manifestă involuntar în timpul somnului (păstrându-se uneori și după trezire). Vis frumos. Vis rău. ◊ Visuri plăcute formulă de urare care se spune seara, înainte de culcare. De vis a) care atinge culmea perfecțiunii; sublim; b) ceea ce nu poate fi real; ireal. Ca prin (sau ca în) vis lipsit de claritate; puțin determinat; vag; confuz. 2) Stare a celui cuprins de gânduri și de amintiri plăcute; visare. 3) fig. Idee fantastică, irealizabilă. 4) fig. Dorință puternică; aspirație; năzuință. ◊ A-și vedea visul cu ochii a-și vedea dorința împlinită. [Pl. și vise] /<lat. visum
Accident cu vatamare
marko
Buna ziua.....intr-o zi mergand pe o straduta cu o viteza de aprox 40 km/h,din spatele unor masini parcate a sarit brusc un copil incercand sa traverseza pe ... (vezi toată discuția)