br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

dan curea 
	    	Utilizator

dan curea 
	    	Utilizator	    

br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

dan curea 
	    	Utilizator

dan curea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Adrianflorina81	                   

am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata,
sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
	                    Adrianflorina81	                   

am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata,
sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)

mireladolta	                   

Buna ziua.
Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)
	                    mireladolta	                   

Buna ziua.
Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)

Borza	                   

Un creditor are de recuperat in urma unei sentinte penale, in urma careia a fost si condamnat cu suspendare,  suma de 8000 de euro. Aceasta a fost investita cu ... (vezi toată discuția)
	                    Borza	                   

Un creditor are de recuperat in urma unei sentinte penale, in urma careia a fost si condamnat cu suspendare,  suma de 8000 de euro. Aceasta a fost investita cu ... (vezi toată discuția)