buna ziua ma numesc Adrian si am si eu o problema va rog sa ma ajutati. sotia a plecat cu copilul la parinti ei a bagat divort si cere custodia copilului dar eu nu sunt de acord pt ca lasa copilul in grija mamaei sale care este bolnava psihic si nu este normal sa aiva grija o femeia ca ea de copil.va rog sa imi dati un sfat urgent
va multumesc cu respect ADRIAN
Solicitati pe cale unei ordonante presedintiale (actiune separata) ca minorul sa va fie incredintat pana la finalizarea procesului de divort ce face obiectul dosarului nr.... al Judecatoriei ....... Incredintarea minorului pe aceasta cale are caracter vremelnic, numai pana la finalizarea procesului de divort.
Pot fi martori si rudele de gradul 1.
sincer nu cred ca aveti sanse sa obtineti tutela provizorie a copilului pana la finalizarea procesului de divort. insa puteti face cerere reconventionala prin care sa solicitati incredintarea definitiva a tutelei copilului catre dvs.
Incredintare minor
john25
Buna ziua,
am urmatoarea intrebare:
In cazul divortului intentat de sotia mea cum pot obtine tutela copilului minor(4 ani) ,precizez ca acum stam impreuna cu ... (vezi toată discuția)