avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare obiect de activitate

Buna seara
Am depus cerere pentru preschimbare certificat recodificare cod caen si certificat constatator.
Intre timp societatea nu mai desfasoara activitatea din domeniu principal ci desfasoara activitate din domeniu secundar,cu acelasi specific .Activitatea se desfasoara la sediul societatii, si au aparut probleme in a elibera certificatul de inregistrare.Daca stie cineva ce este necesar sa depun pentru schimbarea domeniului de activitate principal ?

Va multumesc adresa mea este samy_traian@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:07, 25 Aprilie 2011
Hristos a inviat !

Actele necesare preschimbarii domeniului principal de activitate sunt urmatoarele:

1. Cererea de inregistrare (original);
2. Actul modificator al actului constitutiv (hotararea adunarii generale a asociatilor actionarilor/decizia asociatului unic/decizia CA/directoratului sau actul aditional la actul constitutiv (original);
3. Actul constitutiv actualizat;
4. Daca este cazul, certificatul de inregistrare si anexa/anexele, in original;
5. Declaratia-tip pe propria raspundere (original), semnata de asociati sau de administratori din care sa rezulte, dupa caz, ca: persoana juridica nu desfasoara, la sediul social, activitatile declarate, o perioada de maximum 3 ani (model 1); persoanele juridice indeplinesc conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii, pentru activitatile precizate in declaratia-tip (model 2), sau, dupa caz, declaratia-tip (model 3);
6. Daca este cazul: avizele prealabile prevazute de legile speciale (copie); imputernicire speciala sau avocatiala pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale (original).
7.. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale: taxa judiciara de timbru, in original; timbre judiciare; taxe de registru; tariful de publicare in Monitorul Oficial, Partea a IV –a.
Faptul ca doriti sa schimbati activitatea principala o sa va conduca la niste cheltuieli considerabile - aproximativ 600 ron. Daca activitatea pe care doriti sa o desfasurati se regaseste intre obiectele secundare de activitate este suficient sa depuneti la registrul comertului o cerere de inregistrare si declaratia model 2 sau 3 dupa caz cu o cheltuiala in jur de 100 ron. Ca e obiect principal sau secundar, daca nu este autorizat nu veti putea desfasura acel obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiunea inregistrari punctu-lui de lucru la o.r.c. ailin ailin in momentul inregistrari pt.-ului de lucru se face cumva o modificare a actului constitutiv ? va rog :worthy:spunetimi toate demersurile si declaratile pe care ... (vezi toată discuția)
Cod caen - activitati de recrutare si plasare a fortei de munca Adela.Alexandra Adela.Alexandra Buna ziua, O firma care si-a inceput activitatea cu codul CAEN principal 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management dar care, in prezent, ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv ContSters22096 ContSters22096 ce ar trebui sa cuprinda dosarul pentru reg comertului in cazul modificarii actului constitutiv prin modif obiectului de activitate (vezi toată discuția)