avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat art.86(2) din codul rutier

Cum pot afla cu ce rezolutie a plecat de la politie?
In acest moment a ajuns la Parchetul de pe langa judecatoria Brasov dupa 7 luni de stat la politie, si as dori sa aflu daca se incepe sau nu urmarirea penala si cand voi primi rezolutie de la parchet.
De asemenea as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru emiterea unei dovezi cu drept de circulatie, fiinca de la politie am inteles ca trebuie mentiune de la procuror in privinta asta.
Cel mai recent răspuns: adrian07ch , utilizator 20:31, 3 Septembrie 2010
Sunt sincer interesat sa aflu care este temeiul legal care permite procurorului sa dispuna sau sa-si dea acordul la eliberarea unei dovezi cu drept de conducere, in contra prevederilor codului rutier (art. 111) care spun ca in caz savarsirii infractiunii prev de art 86 alin 2 dovada inlocuitoare a permisului se elibereaza fara drept de circulatie?!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2008
ContSters53762, utilizator
pana nu-ti vine hartiuta acasa ,nu.ca sa-ti vina fa plangere la procuratura cu venituri diminuate ,lipsa actiuni nonsociale,nu mai fac,bla bla....sunt obligati sa-ti dea raspunsul in 30 de zile
Am depus cerere de urgentare a cercetarilor la parchet si as vrea sa stiu care este termenul de solutionare a cererii.
Si eu am aceeasi problema, doar ca in Bucuresti. M-a chemat si mi-a prezentat materialul de urmarire penala, am scris ca regret fapta si astept. Am noua luni fara permis, macar sa ma trimita in judecata ca sa pot cere judecatorului dovada cu drept de circulatie. Oare cit mai dureaza?
salut ! si eu tot aceasi problema ...si sunt tot din bucuresti ... numai ca eu stau de un an si jumatate si inca nu am facut cererea si nici nu ma chemat nimeni de la parchet sa imi arate vreun material !! vreau si eu sa stiu .. ce pot sa fac ... ? este vreo cale sa fac vreo contestatie ceva ca a durat atat ? pt ca nici drept de circulatie nu am ... si e destul de mult at am stat ... am gresit sa conduc da ... e deja prea mult !

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere prelungire dovada AdrianBarbu AdrianBarbu Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. In urma cu 2 luni am atins usor pe trecerea de pietoni o doamna. Eu treceam pe culoarea verde si urma sa virez ... (vezi toată discuția)