Cum pot afla cu ce rezolutie a plecat de la politie?
In acest moment a ajuns la Parchetul de pe langa judecatoria Brasov dupa 7 luni de stat la politie, si as dori sa aflu daca se incepe sau nu urmarirea penala si cand voi primi rezolutie de la parchet.
De asemenea as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru emiterea unei dovezi cu drept de circulatie, fiinca de la politie am inteles ca trebuie mentiune de la procuror in privinta asta.
Buna. Am si eu o problema, mi-a fost suspendat permisul pe o luna si acum 5 zile mi-a expirat dovada. Am facut prostia sa urc la volan si am fost prins de politie cu dovada expirata acum 2 zile(dovada a fost expirata de 3 zile). Ar putea sa ma lamureasca cineva peste cat timp as putea avea din nou permisul? sau ce as putea face pentru a obtine o pedeapsa cat mai lejera sau daca as putea primi vreo dovada cu drept de circulatie pana se finalizeaza cercetarile.Va multumesc
Teoretic se poate sa obtineti dovada cu drept de circulatie prin cerere adresata procurorului de caz. Insa , din practica , ptr asa ceva , de obicei parchetele resping cererea ca neintemeiata .
Oricum , parerea mea este ca veti primi maxim o amenda administrativa .
Multumesc pentru rqspuns. si cam in cat timp as putea sa-mi recuperez permisul sau trebuie neaparat sa fac scoala din nou? daca ar trebui doar sa dau examenul nu m-ar deranja dar cu scoala e mai multa bataie de cap
Retinere permis
zmv1
buna seara,
de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)