avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nou model cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nou model cim

cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii.
ma poate ajuta cineva cu noul model?
cum se stabilesc obiectivele de performanta individuala si criteriile de evaluare a activitatii?
Stabilirea obiectivelor de performanţă urmează să fie realizată unilateral de către angajator, salariatul trebuind să le respecte sau cel puţin să încerce să le atingă, însă neavând posibilitatea de a cenzura acest drept.
Angajatorul este singurul care poate determina rezultatele pe care doreşte să le atingă şi care poate stabili obiectivele pe care salariaţii trebuie să le realizeze în atingerea acestor rezultate.

Obiectivele de performanţă trebuiesc determinate in functie de activităţile economice care sunt intr-o permanentă schimbare, precum şi in functie de condiţiile pieţei.
Oare se fac acte aditionale prin care specificam ca "se adauga" un nou element la CIM pe care il au incheiat angajatii? si doar la cei care ii vom angaja de acum incolo vom intocmi CIM cu criteriile de evaluare a acitivitatii profesionale a angajatului?
Va multumesc pentru raspuns!
Intrucat in regulamentul intern va trebui sa specificati criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor, acestea trebuie aduse la cunostinta tuturor salariatilor.
Trebuie facute acte aditionale la contractele de munca existente pentru aceste criterii de performanta?
Consider ca da, intrucat practic este vorba despre o clauza introdusa in CIM, care trebuie adusa la cunostinta tuturor salariatilor, care vor fi evaluati conform acestor criterii.

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Modificari la contractele de munca vechi Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)