Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

ssusu 
	    	Utilizator

ssusu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ssusu	                   

Buna ziua!
Am doua probleme legate de iesire din indiviziune la judecatorie, in rezolvarea carora va cer ajutor:
1.In conformitate cu Legea 146/1997, ... (vezi toată discuția)
	                    ssusu	                   

Buna ziua!
Am doua probleme legate de iesire din indiviziune la judecatorie, in rezolvarea carora va cer ajutor:
1.In conformitate cu Legea 146/1997, ... (vezi toată discuția)

Dragomir Marius Traian	                   

Vreau sa stiu daca mama mea poate dobandi titlu  de proprietate al unui imobil pe care il plateste cu acte de 30 de ani la primarie .Mentionez ca imobilul ... (vezi toată discuția)
	                    Dragomir Marius Traian	                   

Vreau sa stiu daca mama mea poate dobandi titlu  de proprietate al unui imobil pe care il plateste cu acte de 30 de ani la primarie .Mentionez ca imobilul ... (vezi toată discuția)

tyberiu	                   

suntem 4 frati acum avem fiecare titlu de mostenitor pe 40 prajini pamant si o casa locuit cu vechime de 60 ani,mama a decedat ultima acum 2 si jumatate si 3 ... (vezi toată discuția)
	                    tyberiu	                   

suntem 4 frati acum avem fiecare titlu de mostenitor pe 40 prajini pamant si o casa locuit cu vechime de 60 ani,mama a decedat ultima acum 2 si jumatate si 3 ... (vezi toată discuția)