avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimb de apartamente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimb de apartamente

Se poate face schimb de apartamente , daca pentru unul din apartamente s-a dezbatut succesiunea si sunt mai multi mostenitori, iar celalalt este cumparat prin Prima Casa (in conditiile in care trec cei minim 5 ani) ? Adica se poate trece mostenirea pe apartamentul care se ia la schimb, si invers- ipoteca pe celalalt apartament?
Se poate face cu consimtamantul tuturor coproprietarilor (moistenitori) si cu acordul bancii care are ipoteca. Intrebati mai intai la banca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament sub ipoteca- vanzare, donatie marx36 marx36 Buna ziua! Am un imprumut bancar cu garantie imobiliara, un apartament pe numele parintilor mei . (mama a decedat de curand, daca ar avea vreo importanta in ... (vezi toată discuția)
Se poate muta o ipoteca de pe un apartament pe un alt imobil? stelian_1981 stelian_1981 Buna ziua!!!In urma cu 5 ani am imprumutat un credit bancar prin prima casa,ipoteca a fost pusa pe apartamentul pe care l-am cumparat,in momentul de fata vreau ... (vezi toată discuția)
Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)