ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
 ContSters82289, utilizator 	
			 Luminita D 
	    	Utilizator

Luminita D 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 CorinaCristinne	                   

Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)
	                    CorinaCristinne	                   

Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)

gstoader	                   

buna ziua,
sunt mama unui copil de 5 luni nascut in Italia cu resedinta la Roma, mama romanca cu resedinta la Roma si tata italian. 
Am venit cu copilul ... (vezi toată discuția)
	                    gstoader	                   

buna ziua,
sunt mama unui copil de 5 luni nascut in Italia cu resedinta la Roma, mama romanca cu resedinta la Roma si tata italian. 
Am venit cu copilul ... (vezi toată discuția)

codreamaria	                   

buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)
	                    codreamaria	                   

buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)