Am castigat divortul si incredintarea fetitei.
s-a facut apel de catre fostul sot si a fost scris: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare.
Sentinta este deci definitiva.
Inteleg ca nu este inca irevocabila? ca devine irevocabila abea dupa ce se scurge termenul de recurs, sau daca castig la recurs daca fostul sot face recurs.
Intrebare: pot legaliza hotararea data de instanta de apel?
Intreb aceasta deoarece ar trebui sa iau minorul la mine si asi vrea sa stiu daca aceasta legalizare imi permite sa o aduc la mine ( tara din UE) si sa stea cu mine si sa inceapa o viata normala.
Chiar daca se face si recurs (care sunt sigura ca nu va schimba nimic dar el are dreptul si il va face cred... desi este inchis pentru crima)
Daca sotul e inchis, nu va renunta la recurs numai pentru schimbarea rutinei zilnice, mersul la termen...
Insa cu privire la hotarare, nu e vorba de noroc, ci de lege; e nevoie de hotarare irevocabila.
Parasire tara
mareboys
In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)