avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... exista subiecte pe care nu le pot urmari - in sensul ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

exista subiecte pe care nu le pot urmari - in sensul ca:

Am NUMAI optiunile : raporteaza abuz; raspunde; citeaza. Nu am nici optiunea de aplauze...atunci mai aparea in subsol : urmareste subiectul.
Exemplu:

www.avocatnet.ro/content/for...

Ce sa fac?!

Multumesc.
Buna seara,

Ati dat un link la pagina in care se poate raspunde la discutia in cauza. Daca accesati discutia si nu pagina de raspuns, ar trebui sa vedeti toate optiunile

www.avocatnet.ro/content/for...
Incerc. Multumesc.

Functioneaza!:strong:
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)