avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme racordare retea gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme racordare retea gaze

Buna ziua.

Am nevoie de cateva informatii legate de racordarea le reteaua de gaze a Distrigaz Sud (Targoviste). Am parcurs toti pasii pentru a deveni client al Distrigaz Sud. In urma cererilor depuse, reprezentantii societatii mi-au eliberat un ACORD DE ACCES LA SISTEMUL DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE . In raspunsul primit se arata ca, pentru alimentare gaze naturale locuinta, trebuie sa ACHIT CONTRAVALOARE EXTINDERE RETEA pe o lungime de 152 de metri, iar suma se ridica la 14418,04 lei plus 1200 RON bransamentul final. In amonte mai sunt alte persoane care, momentan nu doresc sa se racordeze iar eu sunt singurul care voi suporta toate cheltuielile de extindere retea. Intrebarea mea este: exista cadrul legal prin care acestea sunt obligate sa ma despagubesca atunci cand hotarasc sa se branseze la retea?

Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 19:39, 26 Iunie 2008
Nu prea exista cadru legal. Din pacate veti suporta cheltuielile singur iar vecinii dvs. cand se vor hotari sa se branseze vor avea totul aproape. Mai bine incercati sa-i convingeti acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Nerespectare termene sc distrigazsud retele srl cristiangrig cristiangrig Ce sanse am avea daca am actiona in instanta SC DISTRIGAZ SUD RETELE SRL pentru nerespectarea termenelor de racordare la reteaua de distributie gaze naturale? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)