ContSters202274 
	    	Utilizator

ContSters202274 
	    	Utilizator	    

ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

ContSters113082 
	    	Utilizator

ContSters113082 
	    	Utilizator	    

Popu 
	    	Utilizator

Popu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters113082	                   

Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ( inca nu am gasit magazin de inchiriat sa-mi desfasor activitatea)  ci doar ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters113082	                   

Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ( inca nu am gasit magazin de inchiriat sa-mi desfasor activitatea)  ci doar ... (vezi toată discuția)

ContSters113082	                   

In data de 04.03.2011 mi-am infiintat o Intrepindere Individuala cu activitate de comercializare haine second in Prahova.. Nu am punct de lucru, nu desfasor ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters113082	                   

In data de 04.03.2011 mi-am infiintat o Intrepindere Individuala cu activitate de comercializare haine second in Prahova.. Nu am punct de lucru, nu desfasor ... (vezi toată discuția)

obee	                   

Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)
	                    obee	                   

Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)