avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Incetare activitate Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Incetare activitate Intreprindere individuala

Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ( inca nu am gasit magazin de inchiriat sa-mi desfasor activitatea) ci doar Certificat constatator pentru sediul social pe care scrie ca nu am activitate (si care e valabil pana la inceperea activitatii) trebuie sa fac vreun demers la Administratia financiara sau Registrul Comertului pentru a declara ca nu vand nimic sau trebuie sa suspend activitatea (pe care n-am inceput-o) ca sa nu platesc amenda ?

Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
ContSters113082, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate ( inexistenta ) la intreprindere individuala? ContSters113082 ContSters113082 Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ci doar Certificat constatator pentru sediul social pe care scrie ca nu am ... (vezi toată discuția)
E legal sa platesc amenda? ContSters113082 ContSters113082 In data de 04.03.2011 mi-am infiintat o Intrepindere Individuala cu activitate de comercializare haine second in Prahova.. Nu am punct de lucru, nu desfasor ... (vezi toată discuția)
Sunt ii si doresc sa deschid un magazin second hand . ce autorizatii sunt necesare? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)