Buna ziua!
Va rog din suflet sa ma ajutati pt ca sunt intr-o mare incurcatura!
Vreau sa stiu daca se mai poate face ceva in situatia mea!
Locuiesc impreuna cu prietenul meu!
Ne cunoastem de 8 ani, locuim impreuna de 8 luni.
Am facut imprumut la banca inainte sa ma mut cu el, dupa ce ne-am mutat, cu banii am luat o masina care il necesita pe el ca proprietar , masina fiind destinata sa intre pe taxi-iar asta presupune anumite reguli, printre care si persoana care este inscrisa pe lista cu cereri pt taximetristi independenti sa fie proprietari..., iar cu banii pe care ii facea sa intretina familia....zic familia pt ca pusasem deja nunta si ne si doream un copil.
Dupa ce avazut masina pe numele lui, a inceput sa se comporte urat cu mine si cu familia mea, ne certam zilnic, nimic nu mai este ca inainte.
In cazul in care doresc sa ma despart de el...nunta e programata peste 2 luni...pot sa demonstrez in vreun fel ca masina a fost cumparata cu banii mei si sa o recuperez ????...mentionez ca imprumutul este pe numele meu, iar ratele acum le plateste el.
Stiu ca poate vi se pare o prostie dar tare mult imi doream sa ma asez la casa mea si credeam ca el e alesul...i-a pacalit pe toti din familia mea cu vorbele lui....
Va implor raspundeti-mi!
bun! Pana acum am inteles...sa presupunem ca eu nu vreau sa imi mai restituie autoturismul -i-l las lui si mergem la notar cu acordul lui, facem un act-cred ca se numeste"declaratie pe propria raspundere"-prin care el se obliga sa plateasca ratele pe toata durata creditului. Si in cazul in care el nu plateste ratele....cum se poate formula declaratia aceasta pe care o face el, ca eu sa nu fiu trasa la raspundere pentru neachitarea ratelor...creditul fiind tot pe numele meu?
:((