avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Inspector resurse umane
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Inspector resurse umane

Buna ziua, am urmat cursul de Inspector de Resurse Umane. Pe baza diplomei obtinute pot sa ma autorizez ca PFA. Care sunt pasii pe care trebuie sa-l parcurg? Daca sunt si Inspector SSM pot desfasura si aceasta activitate prin aceeasi PFA ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marin@ , utilizator 11:33, 25 Mai 2011
Buna ziua. Mergeti la registrul comertului, depuneti actele, va costa in jur la vreo 300 lei sa deshideti PFA. Declarati un obiect de activitate principal si unul secundar.
Documentaţia de susţinere a cererii de înregistrare în registrul comerţului şi de autorizare a funcţionării PFA este urmatoarea :
1. Carte de identitate sau paşaport - fotocopie certificată olograf de către titular privind conformitatea cu originalul
2. Document care să ateste drepturile de folosinţă asupra sediului profesional, precum contract de închiriere, comodat, certificat de moştenitor, contract de vânzare-cumpărare, declaraţie de luare în spaţiu sau orice alt act juridic care conferă dreptul de folosinţă etc. - copie legalizată
3. Declaraţie pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii
4. Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională, dacă aceasta este cerută, potrivit unor prevederi legale speciale
5. Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă experienţa profesională, dacă este cazul.
PFA se poate autoriza pe mai multe activitati (coduri CAEN).
Buna ziua,
Se poate autoriza pe mai multe activitati si PFA-urile cu norma de venit si cele in sistem real?
PFA se poate autoriza pe mai multe activitati (coduri CAEN) indiferent de sistemul de impozitare (real sau norma). Daca una din activitati nu se incadreaza la norma de venit impozitarea se face in sistem real.
Mutumesc foarte mult pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Serious cta Serious cta Buna ziua! As dori sa stiu care sunt pasii pentru infiintarea unui PFA. Multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - cresterea animalelor crysionela crysionela Buna, Care sunt actele necesare pentru infiintarea unei asociatii de cresterea a animalelor? As mai vrea sa stiu si actele necesare pentru infiintarea ... (vezi toată discuția)