avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... lipsa avatar
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

lipsa avatar

Avatarul meu a fost aprobat, apare pe forum, dar in catalogul consultantilor nu. Am ceva de facut?
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 08:50, 27 Iunie 2008
sunt doua avatare diferite:
- unul pentru forum, care poate fi chiar si relaxat
- unul pentru profilul de consultant, care ar fi bine sa reprezinte o fotografie a consultantului, dat fiind targetul de business pe care se afla profilul.

asadar, daca doriti sa aveti avatar atasat profilului de consultant, va rog sa incarcati o poza in profilul de consultant. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avatar ContSters4579 ContSters4579 ...de o saptamina astept aprobare pentru avatar...ma vad nevoit sa va actionez in contencios...X-(... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Ce poate sa fie...furt sau altceva? Maria_Elena_79 Maria_Elena_79 Buna ziua! As vrea sa va spun o situatie in care ma aflu eu. In data de 17 iunie 2014 a aparut intr-un ziar din Slatina un articol despre handmade, este ... (vezi toată discuția)