avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchirieri - chiriasul are restante la plata chiriei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchirieri - chiriasul are restante la plata chiriei si la plata utilitatilor

Am inchiriat un ap cu contract si chiriasii nu au mai platit chiria si au mari restante la lumina si intretinere. Unul a plecat si m-a anuntat si al doilea ca va pleca. A tot promis ca plateste restantele dar nu a facut-o. Eu am schimbat yala si am anuntat, asteptand plata restantelor. Ce pot sa fac in continuare? Multe multumiri
Cel mai recent răspuns: av.ciobanunicoleta , utilizator 16:30, 30 Mai 2011
Daca aveti un contract de inchiriere legal incheiat cu ei nu trebuia sa schimbati yala. Actiunea in instanta este din pacate solutia.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator
daca ei mai aveau lucruri in casa, e posibil sa aveti probleme cu acestia, respectiv sa declare ca ati sustras din lucrurile sau banii lor.. eu zic ca nu ati facut bine ca ati schimbat yala..depinde si cat de tupeisti sunt chiriasii dvs
Ati incheiat contract de inchiriere ? L-ati inregistrat la ad. financiara? Atunci este simplu: actiune in instanta. Daca nu ati incheiat contract este mai dificil
Nu am intrat singura si in casa mai erau cateva lucruri. Cred ca se pregatea sa plece fara sa mai plateasca nimic.
va felicit ca ati schimbat yala. va trebui sa promovati in instanta o actiune pt a va recupera banii de la cei doi chiriasi.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat ... Carmen Violeta Carmen Violeta Buna ziua. Mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat la ANAF, însă chiriasa nu a mai plătit chiria și nici cheltuielile care se ridica la sume ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cu probleme costy2010 costy2010 Detinem un apartament pe care l-am inchiriat acum aproape 4 luni pe baza unui contract facut la agentia imobiliara care a venit cu chiriasul. La data semnarii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriasii.. Jenns Jenns Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,..in cazul in care eu ca proprietar al unui apartament, vreau sa evacuez chiriasii cu datorii, ce probleme as ... (vezi toată discuția)