avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar dauna totala

Buna ziua. In 18.12.2010 am avut un accident intr-o parcare (eu stationam si un vitezoman a intrat din plin in mine). Masina era in leasing , si dosarul s-a incheiat cu dauna totala in 28.02.2011 (atunci am depus ultimul act la dosar si anume cererea de despagubire). In 04.04.2011 aflu de la societatea de asigurari care trebuia sa ma despagubeasca ca cererea de despagubire nu a fost completata de societatea de leasing si am luat legatura cu leasing-ul si s-a rezolvat in aceeasi zi. Din 24.04.2011 la societatea de asigurare nu mai raspunde nimeni la telefon. Intrebarea mea este : de cand se socoteste dosarul inchis din 28.02.2011 sau din 04.04.2011 cand leasing-ul a depus ultimul act?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:08, 28 Aprilie 2011
In mod normal de la data depunerii ultimului act, in cazul Dvs 04.04.2011.

Succes!
Autovehiculul fiind achizitionat in leasing proprietarul acestuia este societatea de leasing. Cererea de despagubire se depune de catre proprietar. Deci, termenul de 10 zile in care societatea de asigurare trebuie sa va plateasca despagubirea curge din data de 04.04.2011.
In mod cert data care va fi luata in calcul este 04.04.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala auto in leasing doru.duca doru.duca Buna ziua. In urma cu cateva luni am avut o dauna totala la un autoturism care era in leasing. A fost dechis dosarul de dauna la societatea de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie casco DAYANA_Only DAYANA_Only Buna ziua! Am nevoie de o confirmare intr-o speta pe care v-o expun in cele de mai jos: D.P. sofer si utilizator al masinii X- achizitionata in leasing are ... (vezi toată discuția)
Dauna totala casco alexa_b alexa_b Am avut masina parcata in fata blocului si un alt sofer a facut praf 2 masini, printre care si a mea.Cf service-ului si asiguratorului este dauna totala.Masina ... (vezi toată discuția)