Buna ziua. In 18.12.2010 am avut un accident intr-o parcare (eu stationam si un vitezoman a intrat din plin in mine). Masina era in leasing , si dosarul s-a incheiat cu dauna totala in 28.02.2011 (atunci am depus ultimul act la dosar si anume cererea de despagubire). In 04.04.2011 aflu de la societatea de asigurari care trebuia sa ma despagubeasca ca cererea de despagubire nu a fost completata de societatea de leasing si am luat legatura cu leasing-ul si s-a rezolvat in aceeasi zi. Din 24.04.2011 la societatea de asigurare nu mai raspunde nimeni la telefon. Intrebarea mea este : de cand se socoteste dosarul inchis din 28.02.2011 sau din 04.04.2011 cand leasing-ul a depus ultimul act?
Autovehiculul fiind achizitionat in leasing proprietarul acestuia este societatea de leasing. Cererea de despagubire se depune de catre proprietar. Deci, termenul de 10 zile in care societatea de asigurare trebuie sa va plateasca despagubirea curge din data de 04.04.2011.
Dauna totala casco
alexa_b
Am avut masina parcata in fata blocului si un alt sofer a facut praf 2 masini, printre care si a mea.Cf service-ului si asiguratorului este dauna totala.Masina ... (vezi toată discuția)